• Azie

The Gables: The Meditation Room

{the journey}


Here's our visual depiction of the transformation:

{concept}



If you haven't been able to find rooms 8 and 9, that's because they were originally up in The Gables! For a long time the two rooms were used for storage. With our current renovations, both Gables rooms were completely gutted and rebuilt with brand new windows + walls and the addition of electricity. (Wow!)


The right side of the Gables was turned into a little 'getaway' space within the house. We call this space The Meditation Room because it lends itself to tranquility and peaceful space - a place where you can clear your head and focus on your intentions. It's an open studio, welcome for guest use!


{before}

{process}


This post features 'The Meditation Room" Gable on the right side of the house (if you're looking from the street view). Like the other Gables space, the walls and floors were painted white, and a large 8' mandala mural was painted on the floor. To add in some comfort we included oversized meditation cushions, vintage rattan peacock chair, and warm lighting. As our favorite special moment we included a faux-greenery wall, and a custom made faux-greenery sign leading up the stairs that says 'The Gables' to welcome you into the space (not shown).



{after}

The gorgeous images Krisztina Crane captured:



Follow along next week to see the next transformation at our inn in Woodstock! We hope you enjoy seeing the Before and After pics as much as we do. Come visit us at Twin Gables of Woodstock in the Catskills to experience the vibe yourself.

Thank you for reading,

Azie


#verdigreen #vergireenhotels #newyork #newjersey #hotel #getaway #newyorkgetaway #interiordesign #diy #chalkpaint #anniesloanchalkpaint #meditation #bohovibes #thegables

3 views0 comments

© 2020 {verdigreen}®️All Rights Reserved.